Ràdio 90 deixa d’emetre uns dies per motius tècnics

Per uns arranjaments en l’equip emissor, Ràdio 90 no emetrà la seva programació regular els primers dies d’aquesta setmana.

Darrerament s’havien detectat unes deficiències en la qualitat d’emissió que requereixen una actuació puntual que es durà a terme a partir d’aquest dilluns dia 23 d’abril.

Es preveu tornar a sortir per antena amb plena normalitat […]

Especials 25 anys de Ràdio 90: Pep Berga

Arriba el primer programa especial preparat amb motiu de la celebració dels 25 anys de l’inici d’emissions de Ràdio 90. El convidat és Pep Berga, 1r Tinent d’Alcalde i Regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Olot.

Molt vinculat des de sempre a l’ambient musical d’Olot i la Garrotxa, i havent participat personalment en alguns dels grups […]

Estrenem la temporada de primavera

Aquest cap de setmana, Ràdio 90 estrena la programació de primavera 2018. Una programació especial perquè coincideix amb la celebració del 25è. aniversari de l’inici de les emissions.

Més endavant s’anunciaran els diferents actes i esdeveniments que es duran a terme per tal de celebrar com correspon aquesta efemèride, que suposa una fita important en […]

400 setmanes de la nova Ràdio 90

Aquest proper cap de setmana, Ràdio 90 compleix 400 setmanes d’emissions d’ençà que va inaugurar una nova etapa l’any 2010. Molt aviat, doncs, el mes de juny en concret, s’arribarà al vuitè aniversari, i un mes després, el juliol, en farà 25 de l’inici de les emissions regulars en aquell llunyà 17 de juliol de […]

Festa de la ràdio a Montagut

Aquest diumenge dia 3 de desembre, Ràdio 90 va celebrar la seva festa anual, on s’apleguen col·laboradors, familiars i amics per gaudir junts d’un bon àpat i enfortir els vincles que uneixen i fan possible aquest projecte que és a punt d’arribar als seus primers 25 anys d’existència.

Precisament la celebració d’aquest aniversari, que s’esdevindrà […]