Cinematic Orchestra al Directes

Aquest dissabte, dia 21 d’octubre, a les 5 de la tarda, i de la mà de la Lili Guerrero, arriba una nova edició del Directes, que en aquesta ocasió té com a protagonista a Cinematic Orchestra. Ella mateixa ens els presenta:

Aquest dissabte tenim cita als Directes de Ràdio 90 amb un concert molt especial […]

Kiss torna al Directes

Aquest proper dissabte, dia 14 d’octubre, a partir de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la llegendària banda Kiss, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Enguany, farà 45 anys de la formació d’aquesta mítica banda de New York, amb els incombustibles Paul Stanley (veu i guitarra) i […]

Directes: U2 The Joshua Tree 30 Anniversary

Aquests dos propers dissabtes, dies 30 de setembre i 7 d’octubre, els U2 tornen a ser protagonistes del Directes de la mà d’en Josep Mª Corbalán, i amb un programa doble molt especial. Ell mateix ens el presenta:

Enguany s’han complert 30 anys del llançament d’un dels discos de rock més importants dels 80’s, The […]

Ràdio 90 recorda Marc Bolan

Aquest dissabte dia 16 de setembre es compliran 40 anys de la mort en accident de trànsit de Marc Bolan, un dels personatges més importants i singulars de la història del rock.

Al capdavant dels T.Rex, Bolan va ser un abanderat del glam-rock, un estil que es va imposar a la primera meitat de la […]

OMD al Directes

Aquest dissabte, dia 16 de setembre, a les 5 de la tarda, encetem la temporada de tardor del Directes amb l’OMD com a protagonistes.

Considerats “els Beatles del synthpop”, i com ells procedents també de l’àrea de Liverpool, l’OMD (Orchestral Manoeuvres in the Dark) tenen a la seva esquena gairebé 40 anys de carrera musical, […]