Motörhead al Directes

Aquest proper dissabte, dia 8 de desembre, a partir de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la banda de Mr. Lemmy Kilmister, Motörhead, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Sens dubte, aquesta banda anglesa formada a l’any 1975 i dissolta al 2015 després de la mort del […]

Especials 25 anys de Ràdio 90: Quart Penny Lane d’aniversari

Aquesta setmana el programa Penny Lane que condueix el nostre company Ton Torné ens oferirà el segon programa dedicat a escoltar la re-edició del mític àlbum de The Beatles de l’any 1967: el Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band, considerat un dels discs més transcendentals i novedosos de la música popular del segle XX.

L’any […]

Canvis a Don’t worry be funky

A partir d’aquest diumenge, dia 25 de novembre, Don’t worry be funky (19h.) canvia temporalment de format i es converteix en un programa exclusivament musical, amb una selecció de temes cada setmana triats amb la intenció de seguir posant ritme i bones sensacions al capvespre del diumenge, i començar així amb bon peu la nova […]

Nibiru Mostra d’Art Avançada, a Ràdio 90

Nibiru Mostra d’Art Avançada és un nou projecte que neix a Olot per fomentar i re-introduir la cultura vanguardista a la comarca de la Garrotxa. A una setmana vista de la primera edició del festival Nibiru, dos dels nostres col·laboradors que en són organitzadors ens presenten aquest festival en tota la seva essència.

L’Aleix i […]

Directes homenatja Aretha Franklin

Aquest dissabte dia 24 novembre, a les 5 de la tarda, a Directes tenim Aretha Franklin, una de les grans del soul que fa poc ens va deixar, una figura que ha marcat el món del Soul i que sens dubte trobarem a faltar.

Als seus inicis va haver de lluitar per poder fer-se un […]