Twisted Sister al Directes

Aquest proper dissabte, dia 29 d’abril, a partir de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la banda de hard rock Twisted Sister, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Formats a Nova York a l’any 1973 pel guitarrista Jay Jay French, van començar la seva trajectòria molt […]

Directes amb Jerry Garcia Band

Aquest dissabte, dia 22 d’abril, a partir de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Ton Torné, gaudirem d’una nova edició del programa Directes, que en aquesta ocasió té com a protagonista a la Jerry Garcia Band. El mateix Ton ens en fa cinc cèntims:

Actuació a l’agost de 1990 a San […]

Slowdive al Directes

Aquest proper dissabte, dia 8 d’abril, a partir de les 5 de la tarda, i de la mà de la Júlia de Balle i d’en Miquel Gómez, arriba una nova edició del programa Directes, que en aquesta ocasió té com a protagonista als Slowdive.

A la localitat anglesa de Reading, l’any 1989, neix de la […]

Directes: Linkin Park – Road to Revolution

Linkin Park van ser els caps de cartell del festival de Milton Keynes l’any 2008, durant la gira de presentació del seu tercer llarga durada, Minutes To Midnight, i durant dues hores, van oferir als 65.000 espectadors aplegats al National Bowl, un concert espectacular, amb el bo i millor dels seus tres primers discos.

Aquest […]

Joan Viñals. Un funambulista musical al Cirquet

Aquest diumenge 19 de març, a les 10 de la nit, Cirquet Clarinet s’alegratula de presentar l’actuació estel·lar d’en JOAN VIÑALS a la pista.

Potser no coneixeu l’artista, impulsor del projecte ILUMINATA, però garantim que us suposarà tota una descoberta de les que no passen sovint. Dir que és molt bon guitarrista, que té un […]