Torna Summer Beaches

Aquest dissabte, dia 17 de juny, encetem la temporada d’estiu i la novetat més destacada és el retorn de Summer Beaches, el programa més refrescant de Ràdio 90.

Al Summer Beaches, dirigit i presentat per en Gerard Velasco, hi trobaràs la millor selecció de música relaxant i refrescant per les teves orelles més estiuenques. Indie, […]

Dream Theater torna al Directes

Aquest proper dissabte, dia 10 de juny, a partir de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la banda de metal progressiu Dream Theater, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Aquesta banda formada a Nova York a l’any 1985, liderada pel immens guitarrista John Petrucci, són actualment la […]

Directes homenatja Chris Cornell (Soundgarden)

El suïcidi de Chris Cornell el passat 17 de maig, després d’un concert del seu grup Soundgarden, ens va agafar a tots per sorpresa, l’endemà al matí, en veure-ho al telenotícies.

Poques explicacions podem trobar a la pèrdua de la que possiblement sigui la millor veu del rock dels 90’s i una de les millors […]

Puagh al Directes

Aquest proper dissabte, dia 27 de maig, a partir de les 5 de la tarda, i de la mà de l’Àngel Serrat, arriba una nova edició del programa Directes, que tindrà com a protagonistes als Puagh. Ell mateix ens els presenta:

Aquesta setmana a Directes recordarem els Puagh, en el seu treball “El último concierto” […]

Genesis al Directes

Aquest dissabte, dia 13 de maig, a les 5 de la tarda, a Directes podreu escoltar Genesis, en un recull de diversos concerts que es van celebrar entre el 1973 i 1974.

Genesis ha estat una banda que als 70 van ser tot un referent dins el món del rock simfònic, estava formada per cinc […]