Xanax Online Italia, Xanax Cheap Overnight

Aquest dissabte, dia 27 de desembre, a partir de les 5 de la tarda, arriba una nova edició del Directes, que té com a protagonista a Marilyn Manson:

En aquest Directes tenim l’honor de portar-vos un pessic del que seria el directe musical més grotesc: The Last Tour On Earth, del […]

Order Xanax Online Overnight Delivery

Aquest dissabte, dia 20 de desembre, a partir de les 5 de la tarda, i de la mà de l’Àngel Serrat, encetem la temporada d’hivern del Directes amb els Platero y Tu. Ell mateix ens els presenta:

Aquesta setmana a Directes ens visiten Platero y Tu, una de les bandes de […]

Buy Cheap Xanax Bars

Portada del primer disc de The Winery Dogs, no del directe que presentem

Aquest proper dissabte, dia 13 de desembre , a partir de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la banda de Hard Rock The Winery Dogs, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

[…]

Buy Genuine Xanax

Tot i que, en principi, el programa divulgatiu d’arqueologia Pedra a Pedra havia de finalitzar la temporada de tardor ja fa un parell de setmanes, finalment s’allargarà amb tres capítols més per completar una panoràmica més àmplia i general de l’estat en que es troben les investigacions en aquest camp dins les comarques […]

Online Doctors Who Will Prescribe Xanax

Aquest dissabte, dia 6 de desembre, a les 5 de la tarda, arriba una nova edició del Directes de la mà d’en Josep Mª Corbalán, que té com a protagonistes als Metallica. Ell mateix en els presenta:

S& M és el nom del disc protagonista del Directes del proper dissabte, i […]