Alprazolam 2Mg Online, Can You Buy Xanax Over The Counter In Ireland

Buying Alprazolam Online CheapAquest proper dissabte, dia 12 de Maig, a partir de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la banda Mr.Big,  que va formar a finals dels 80’s, el que probablement és el millor baixista de hard rock de tots els temps; Billy Sheehan, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Aquests supergrup format també per Eric Martin a la veu, Pat Torpey a la bateria, i el magnífic Paul Gilbert a la guitarra, practiquen un hard rock molt melòdic i alhora contundent amb cabuda per els virtuosismes Sheehan-Gilbert, però integrats de forma brillant dintre dels temes i sense perdre l’essència de la cançó que s’interpreta a cada moment.

Aquest directe, enregistrat a San Francisco i publicat amb el títol de “Live”, correspon a la gira del seu segon treball del any 1991 “Lean into it”, disc que va tenir molt d’èxit sobretot per la balada “To be with you”.

En definitiva, si teniu ganes de escoltar una banda amb musics increïbles, practicant bon hard rock, i amb cançons plenes d’energia i grans estribillos, aquest “Live” dels Mr.Big no us defraudarà en absolut.

.