Order Xanax From Mexico - Ordering Xanax Online

Al Directes de l’estiu seguim combinant grans llegendes del rock amb formacions més minoritàries, però que també cal descobrir o redescobrir:

El dissabte, dia 28 de juliol, a les 5 de la tarda, recuperem el programa que en Xevi Baca va dedicar el mes de desembre passat al disc en directe més venut de la història: Made in Japan, dels britànics DEEP PURPLE, publicat el 1972, i convertit en un autèntic referent de la música rock des de fa 40 anys.

I el diumenge, dia 29, a la mateixa hora, podem tornar a revisar el Directes que en Miquel Pascal va dedicar el mateix mes de desembre a l’àlbum Live at the Quick (2002), del nord-americà BÉLA FLECK, un dels músics que millor ha sabut combinar en el decurs dels últims 30 anys els sons bluegrass del seu banjo amb els ritmes del jazz i el jazz fussion.

.