Cheap Xanax 2Mg, Buy Alprazolam Online Reviews

Durant aquest mes d’agost, la doble edició setmanal del Directes (dissabte i diumenge) continua oferint programes que ja havíem escoltat anteriorment, en aquest cas a l’hivern 2011-2012, però que sempre és bo de tornar a recordar.

En concret, aquest dissabte, dia 11 d’agost, a les 5 de la tarda, la Júlia de Balle ens convida a escoltar l’heterodox rock indie de la banda nord-americana EELS, que inclou influències de molts altres estils com ara el bluegrass, el grunge, el hip hop, el jazz… I tot això a través de dos directes: Oh, What a Beautiful Morning (2000) i Electro-Shock Blues Show (2002).

I el diumenge, dia 12, a la mateixa hora, recuperem el programa que en Josep Mª Corbalán va dedicar a BRUCE SPRINGSTEEN a través d’una de les seves produccions discogràfiques més emblemàtiques, Bruce Springsteen & The E-Street Band, Live 1975-1985, que és un quíntuple disc (o triple CD) en directe, publicat el 1985, i que recull un total de 40 temes de tota una dècada de concerts de “The Boss”.

.