Online Pill Store Xanax, Buying Alprazolam In India

El 17 de juliol de 2013 es compliran els 20 anys de la primera emissió de Ràdio 9Buying Alprazolam Online Cheap0, l’emissora lliure i cultural de la Garrotxa. La trajectòria com a projecte radiofònic, es va iniciar força abans, el gener de 1990, quan un grup d’apassionats de la ràdio, la música i la cultura decidiren crear una ràdio lliure, diferent, alternativa, autogestionada, altruista i cultural. Però el llarg camí per tal de poder emetre amb qualitat i disposar de tot el necessari sense cap aportació externa, va suposar més de 3 anys i mig de dura feina, per arribar al somni de poder escoltar Ràdio 90 per la FM.

Es per això que al llarg dels propers mesos i fins arribar a l’esmentada data una sèrie d’actes diversos i plurals serviran com a celebració d’aquest vintè aniversari.

El primer serà el divendres 17 d’agost d’aquest 2012 a la Piscina de Montagut. Començarà a 2/4 de 10 del vespre amb un sopar popular al preu de 10 euros. El menú serà amanida, arròs i cuixetes de pollastre amb bolets, postres, pa, vi i aigua. Les reserves pel sopar es poden fer a la piscina de Montagut. Seguidament cap a les 11 de la nit s’iniciarà un festival de dj’s i vídeo dj’s on Josep Maria Corbalán conegut per les seves col·laboracions al programa “Directes” farà gaudir el públic amb el seu pop i rock atemporal, la Bahar Dolen del programa Festuc farà sonar etnotecno, l’Àlex Vilar del programa “Ghettoblaster de pagès” punxarà reggae, rap i electro i en Xavier Baca del programa “Ràdio Rock” portarà hardcore, rock i metal.

Tot això acompanyat d’una banyada nocturna per poder-se refrescar en aquesta nit d’estiu. Us hi esperem!!

.