Buy Alprazolam Online India, Xanax Online Purchase Canada

Rock interpretat en dues llengües diferents però igualment contundent, el que us oferim en la doble edició del Directes d’aquest cap de setmana.

El dissabte, dia 18 d’agost, a les 5 de la tarda, recuperem el programa que en Francesc Xavier Medina va dedicar l’hivern passat als SANGTRAÏT, a través del seu concert al Palau Sant Jordi de l’any 1991, que es converteix en un autèntic homenatge a la mítica banda de La Jonquera, una de les més representatives del rock català dels anys 80 i 90.

I el diumenge, dia 19, a la mateixa hora, tornarem a escoltar el Directes que en Javi Garrigós va dedicar als novaiorquesos DREAM THEATER, “la millor formació que existeix en l’actualitat de Metal Progressiu”, segons comentava ell mateix en la presentació del programa el mes de gener passat. Ho farem a través de l’àlbum Score, del 2006, on es fa un repàs a tota la seva trajectòria, interpretant, fins i tot, algun tema inèdit de la seva primera època.

.