play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Reiniciem Ràdio 90

Notícies

Reiniciem Ràdio 90

Ràdio 90 28/01/2010 289


Background
share close

Estàs preparat per escoltar la nova Ràdio 90? Estàs preparat per entrar en el futur? Estàs preparat per saltar amb nosaltres? Esperem que sí perquè tenim moltes coses que oferir-te, moltes emocions per compartir i moltes històries per explicar-te. Ha arribat el moment d’anar endavant reiniciant una ràdio amb més de 20 anys d’història, una ràdio feta per gent com tu des de la il·lusió.

Dalt: Júlia, Josep i Nuri, Baix: Núria, Àngel i Xevi

De vegades per millorar cal parar, i és el que hem fet. Tornem després d’uns mesos de profunda reflexió amb la mateixa il·lusió que va portar a un grup de bojos per la ràdio a crear Ràdio 90 fa 20 anys, l’única ràdio lliure i cultural a la Garrotxa. Reneixem amb força, aprofitant tot el que la tecnologia ens ofereix. Emissió per internet, podcast, una web actualitzada constantment i moltes altres sorpreses que descobriràs durant els propers mesos.

La nostra empremta i el nostre segell no podien morir, però necessitàvem el que ara tenim, un grup més potent de gent compromesa en oferir altruïstament el millor d’ells mateixos. Quan varem començar fa 20 anys ràdio 90, els cd’s no existien, els ordinadors estaven a les basseroles i internet era quelcom quasi irreal. Ara gairebé hem aparcat els tocadiscos, els cd’s han passat i els ordinadors i els mp3 són el que ens mou. Però el que no canvia és el nostre altruisme i la nostra personalitat, continuarem fent programes a mà, per compartir el millor de nosaltres amb tu.

Ràdio 90 La ràdio imparable.

Rate it