Order Alprazolam Online Cod, Order Xanax Online Uk

Buying Alprazolam Online CheapCoincidint amb l’inici del temps nadalenc, aquest dissabte, dia 22 de desembre, Ràdio 90 enceta la programació de la temporada d’hivern 2012-2013.

Es tracta d’una programació d’absoluta continuïtat amb la de la tardor, i que presenta com a única novetat la desaparició (en principi temporal) del programa Pandion, destinat a la divulgació de la natura.

En aquest camp divulgatiu, però, continuen propostes ja ben consolidades com Ciencia para escuchar (diumenges, 19h.), o el més recent Mossegalapoma (diumenges, 15h.); i en l’àmbit informatiu, els ja veterans Democracy Now! (dissabtes 14,30h.) i el noticiari d’Amnistía Internacional (diumenges, 14,30h.).

Programes de temàtica específica com Endavant les atxes! (música en català, dissabtes 12h.), Directes (un àlbum en viu, dissabtes 17h.) o Ningú no és perfecte (cinema, dissabtes 13h.) complementen una graella on el pes més important se l’emporta, per descomptat, l’apartat musical, amb propostes per a tots els gustos: rock, pop, hip-hop, alternatiu, techno-pop…, sense oblidar la selecció jazz del diumenge al matí.

Tot plegat, més de 12 hores de programació regular els caps de setmana, sense comptar els programes especials sobre temàtiques culturals o socials, i dels quals aquesta mateixa setmana en tindrem una nova mostra, que s’anunciarà oportunament.

Aprofitem per donar les gràcies a la nostra audiència per fer-nos costat, i desitjar a tothom unes bones festes!

.