Buying Xanax Online Illegal, Xanax From Canada Online

Buying Alprazolam Online CheapEl primer Directes de la temporada d’hivern s’emet aquest dissabte, dia 22 de desembre, a les 5 de la tarda, i arriba de la mà de l’Àngel Serrat, que ens proposa escoltar a THE TOY DOLLS. Ell mateix ens presenta el disc:

Aquesta setmana a Directes presentem “Twenty tunes live from Tokyo” de la banda de punk anglesa The Toy Dolls.

Gravat el 27 de desembre de 1989 al Club Quattro de Tokyo al final la seva gira mundial del disc Wakey Wakey que els portà a visitar 9 països i 58 directes entre els mesos d’octubre i desembre d’aquell any.

En aquest treball es repassa la primera dècada d’existència de la formació, presentant la seva proposta musical que tot i estar emmarcada dins el punk, té un so molt peculiar i inconfusible que tant caracteritza la banda.

Si alguna ocasió els heu pogut veure en directe recordareu la simpatia i optimisme que desprenen a sobre l’escenari i, que quan s’acaba el concert, deixa un sonriure d’orella a orella entre el públic. No es pot demanar més.

.