Buy Xanax From China, Buy Xanax 2Mg Uk

Buying Alprazolam Online CheapL’últim Directes de l’any 2012 té com a protagonistes a THE POGUES, uns autèntics clàssics que han sabut combinar com ningú la música tradicional irlandesa amb els ritmes més trepidants, i fins i tot amb el punk.

De la mà d’en Josep Cuèllar recuperarem el concert que van oferir a Londres el desembre de l’any 2001, i que significava el retrobament de la banda damunt els escenaris després d’uns anys de silenci, altre cop amb el carismàtic Shane MacGowan al capdavant.

Escoltarem 12 temes en viu del seu ampli repertori, com sempre oscil·lant entre els ritmes irlandesos més accelerats i les balades nostàlgiques i evocadores, que semblen sortides directament d’un pub de Dublín. Un repàs que serveix també d’homenatge a una formació entranyable i especial que enguany ha celebrat els seus primers 30 anys en el món de la música.

 El programa es podrà escoltar aquest dissabte, dia 29 de desembre, a les 5 de la tarda.

.