Xanax Illegal Buy Online, Can I Buy Alprazolam In Mexico

Buying Alprazolam Online CheapAquest proper dissabte, dia 5 de gener, a partir de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, Mr. Ted Nugent serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Sense cap dubte, la dècada dels 70 és la que ha donat els discs de Rock en directe més mítics i influents, i aquest “Double live gonzo!” de Ted Nugent enregistrat al any 1977 entre Nashville i Seattle, no és una excepció.

Editat a l’any 1978, i en format doble, Nugent i la seva banda fa un repàs de la seva discografia fins a aquell moment, però que inclou temes clàssics del seu repertori com “Cat scratch fever” o “Stranglehold”, sempre amb la guitarra de Nugent com a protagonista amb el so característic que desprèn la seva “Gibson Birdland”, un instrument més apropiat per interpretar Jazz, però que el nostre protagonista exprimeix al màxim.

Així doncs, si teniu ganes d’escoltar una banda rockera sense cap mena d’additius, o descobrir la música de Ted Nugent, no us deixeu perdre aquest directe, Oh Yeah !!!!!

.