Xanax Online, Xanax Brand Online

Buying Alprazolam Online CheapEl proper 6 de febrer farà dos anys de la mort d’un dels millors guitarristes de la història, Gary Moore.

Nascut a Irlanda el 4 d’abril del 1.952, Moore va formar part durant els anys 70 d’una banda mítica com Thin Lizzy, a banda d’altres 3 grups més, compaginant-ho també amb una exitosa carrera en solitari, que el portaria a enregistrar fins a 23 discs en estudi des del Grind Stone del 1973 fins al Guitar Mindtrip del 2010, a banda de diversos recopilatoris, discs en viu de totes les èpoques, i també algunes col.laboracions amb altres artistes de prestigi.

El proper dissabte dia 12, com de costum a les 5 de la tarda, el nostre programa Directes, us portarà el darrer entregistrament en viu de Gary Moore, presentat per el nostre col.laborador Josep Mª Corbalán, farem un recorregut per el Live at Montreux, enregistrat el 6 de juliol del 2.010 i publicat el 2.011 pocs mesos després de que el geni de Belfast ens deixés.

Si sou fans d’en Gary no us hauríeu de perdre el programa, i si no ho sou, és un bon dia per descobrir-lo i deixar-se encisar per “Parisienne Walkways”, “Over The Hills And Far Away”, “Still Got The Blues” i tantes altres obres mestres que sonaran en aquest Directes. Us hi esperem.

.