Can You Get Xanax Prescription Online, Can I Buy Xanax From Canada

Buying Xanax Online LegalAquest dissabte, 16 de febrer a les 5 de la tarda, els Directes ens porten At Versaris i Asstrio, una unió/col·laboració entre dos grups bastant especial, que finalment van immortalitzar amb un CD+DVD, “Per principis elegants”.

At Versaris es podria dir que és el grup de rap en català per excel·lència. Format el 2004 per Xanax 2Mg Bars Buy (ex membre de Batzak), Rodrigo Laviña (ex membre de Pirat’s Sound Sistema) i Joan Riera o DJ Singular. El 2007 van llançar “Va Amb Nosaltres”, el seu primer llarga durada. El 2008 van presentar “La Vida Són 2 Dies… Cedir-la o Guanyar-la!”, un maxi que conté 4 temes, avançament d’un nou treball que veuria la llum el 2009, “A cada Passa”.

Astrio (inicialment Asstrio) és un grup de música barceloní de funk, nujazz i rock format el 2002, compost per Arecio Smith (Teclats), Santi Careta (guitarra) i Santi Serratosa (bateria). Tenen tres discos d’estudi, As soon as possible (2004), Desplazamiento (2007) i Don’t leave the planet (2012). L’any 2008 van guanyar el premi a millor grup de jazz de la revista Jaç-Enderrock.

A partir de la primavera de 2010 engeguen el projecte comú, “Buying Xanax Online Australia”, que s’allargà fins al juny de 2011 per l’immillorable rebuda de la crítica i el públic. De fet, obtenen a finals de 2010 el premi ARC a millor grup de l’any en la categoria “Jazz/blues”.

De la mà d’Àlex Vilar us portem aquesta interessant col·laboració entre aquests dos grups catalans, que van enregistrar a la sala Stroika (Manresa) i van treure el 2011.

.