Ordering Xanax - Alprazolam Mastercard

Buying Alprazolam Online CheapAquest dissabte, dia 9 de març, a les 5 de la tarda, arriba una nova edició del Directes de la mà d’en Jordi Comas, del programa Frenopàtic Show de Ràdio Celrà. Els protagonistes són SNFU, i ell mateix ens en fa un breu apunt:

SNFU (que són les incials de  “Society’s No Fucking Use”).  És una banda canadenca de hardcore punk formada al 1981 a Edmonton i posteriorment reubicada a Vancouver.

Han llançat nou discos: set d’estudi, un en directe i un compilatori, i han estat considerats com una de les bandes més influents del subgènere skate-punk. Liderats pel carismàtic i enèrgic Ken Chinn (també conegut com Mr Chi Pig).

Per més informació de la banda:  Buy Alprazolam Mexico

Agraïm aquesta nova col·laboració amb el Directes d’en Jordi Comas, àlies Crusty, i  reproduïm el flyer editat per ell per fer publicitat del programa. 

.