Ordering Alprazolam - Purchase Xanax Online Legally

Buying Alprazolam Online CheapAquest dissabte dia 16 de març, a les 5 de la tarda, arriba un nou Directes amb Joy Division.

De la mà d’Àlex Vilar arriba aquesta banda de post-punk anglesa, nascuda a Salford, Gran Manchester, l’any 1976.

Estava formada per Ian Curtis (veu i ocasionalment guitarra), Bernard Sumner (guitarra i teclats), Peter Hook (baix y cors) i Stephen Morris (bateria i percussió).

Van treure dos discs d’estudi: “Uknown pleasures” l’any 1979 i “Closer”, el 1980. Aquest segon ja va ser una obra pòstuma pel líder i cantant Ian Curtis, que es va penjar a la cuina de casa seva dos mesos abans del seu llançament. Abans, però, van tenir temps de convertir-se en una referencia per molts de grups, com ara U2, Bloc Party o Interpol.

Els membres de la banda, després de la mort Ian Curtis, van continuar la seva carrera musical sota el nom de New Order, grup d’electrònica que també es va convertir en referència dins aquest estil musical.

El concert que gaudirem en aquesta ocasió és un dels últims que van fer com a banda, l’11 de gener de 1980 a local Paraiso d’Amsterdam, on van tocar grans èxits de la seva (curta) carrera com “Disorder”, “Atmosphere” i “Love will tear us apart”, com a exemples.

Esperem que us agradi!

.