Alprazolam Cheapest Price, Xanax Online Pakistan

Buying Alprazolam Online CheapHa arribat la primavera i amb ella una nova temporada d’emissions de Ràdio 90, que s’allargarà fins ben entrat el mes de juny.

La programació, que s’estrena aquest dissabte, dia 23 de març, és d’absoluta continuïtat respecte la de l’hivern, amb unes franges ja ben consolidades i uns continguts coneguts per tothom, arrodonint així una proposta de més de 12 hores de programació regular els caps de setmana, sense comptar els programes especials sobre temàtiques culturals o socials, com el que us oferirem aquesta mateixa setmana a càrrec de l’Esbart Olot.

Agraïm l’esforç altruista i generós dels més de 20 col·laboradors implicats en aquesta aventura radiofònica feta amb il·lusió i ganes, i que enguany celebra ja el seu vintè aniversari, sempre oberta a nous horitzons però valorant com a essencial el fet mateix d’haver-se consolidat en un panorama tan canviant com el dels mitjans de comunicació actuals.

.