Alprazolam Buy, Purchase Xanax Online Legally

Buying Xanax Online LegalEl dijous vam tenir dues notícies ben diferents dintre el panorama musical de casa nostra.

A les 12 de la nit ens arribava el nou treball d’Els Catarres titulat Postals. Fidels publicar els seus treballs de manera gratuïta, es pot descarregar a la seva pàgina web Xanax 2Mg Bars Buy Una dotzena de temes de gran qualitat que podrem escoltar aquest dissabte a les 12 del migdia.

L’altre notícia no era tant alegre. Vam conèixer el comunicat de la bona gent d’Obrint Pas on ens anunciaven la seva (temporal) retirada dels escenaris quan finalitzi la present gira que els porta més enllà de les nostres fronteres.

En aquests 15 anys que ens han acompanyat s’han fet un forat molt important en l’espai musical del nostre país. Esperem que realment sigui temporal aquest comiat i ens segueixint oferint grans cançons ben aviat. Com no podia ser d’una altre manera tindrem un petit record per aquest grup de referència del programa.

.