Buy Cheap Xanax Bars - Xanax Mexico Online

Cheapest Xanax PricesL’últim Directes de la temporada de primavera arriba aquest dissabte, 15 de juny, a les 5 de la tarda, de la mà d’en Josep Mª Corbalán, i té com a protagonista a PETER GABRIEL. Ell mateix ens el presenta:

El proper Directes està dedicat al músic britànic Peter Gabriel, de qui escoltarem el directe Secret World Live, enregistrat el 1.993, en la gira de presentació del seu sisè disc en estudi, Us, o vuitè si comptem les dues bandes sonores, Birdy i Passion, gira que ens porta el millor Peter Gabriel, en el cim de la seva carrera després de dues obres mestres com So i Us, èxits tant de vendes com de crítica a tot el món.

Escoltarem temes d’aquests dos discs com In Your Eyes, Red Rain o Blood of Eden, però també recuperarem algun dels seus primers clàssics com Solsbury Hill, que reben una nova lectura en aquesta gira, amb més percussions i els ritmes africans que han influit el músic britànic en aquests dos darrers treballs.

Amb una banda de luxe encapçalada pel seu fidel escuder, el baixista Tony Levin, i amb Manu Katché a la bateria, i David Rhodes a la guitarra, fins a 20 musics pugen a l’escenari per fabricar les precioses atmosferes que formen aquest disc, un altre directes imprescindible a qualsevol discografia.

.