Cheap 2Mg Xanax Online - How To Xanax Online

Buying Xanax Online LegalCrònica ensucrada d’un dissabte de juny:

Des de fa un any que Ràdio90 compleix 20 anys i per celebrar-ho ens hem reunit -com no!-al voltant d’una taula. I aquesta n’és la petita crònica:

Va ser el dissabte 8 de juny en un mas enfilat sobre el congost que fa el Fluvià quan passa per La Canya, camí de St. Joan. Un mas assoleiat i amb uns balcons que atalaien la plana del Mas Cuní, plena d’activitat, tal com correspon a la tradició industrial del lloc.

Aquí, doncs, en aquesta privilegiada solana vam celebrar el nostre àpat d’aniversari.

Xanax 2Mg Bars BuyBona companyia, bona conversa, bones rialles i bona gana….per tastar el bé de déu de taula vestida de … trajo vàriupintu*, un tipus de trajo que ens estem emprovant aquests dies per veure que tal ens queda.

En aquell moment ens va provar força bé, ja que cadascun dels convidats es va delir en mostrar-nos els seus gustos culinaris i els va compartir generosament perquè poguéssim tastar-los.

Vam menjar tota mena de gourmanderies i especialitats fins que no podíem més, i per postres vam ser regalats amb una exquisidesa de pastissos…a quin més bo!

Buying Xanax Online AustraliaAleshores va arribar el moment de les juguesques i trapelleries, i entre elles vam empescar-nos una que consistia en idear una falca commemorativa del 20è aniversari la Ràdio90. Van aparèixer moltes idees i d’entre elles en sortirà una, que serà la bona: “La Falca Del 20è Aniversari De La Radio Lliure i Cultural De La Garrotxa.” Estigueu ben atents al 101.4 de la FM, a veure qui l’escoltarà primer !!

I aquí s’acabaria aquesta crònica, si no fos perquè encara vam poder gaudir d’una altre trapelleria, que va consistir en un improvisat passi de models de l’últim crit en paraigües, bosses, xapes i mil i un originals artefactes que ens ofereix el merchandising de Ràdio90, per a gaudi i diversió de tots i totes, amb la gràcia, l’art i la ocurrència de la Rosa.

I així és com vam celebrar el dissabte dia 8 de juny aquesta petita i entranyable festa.

 Salut i … bOnesOnes !!!

.