Alprazolam Buy Online Uk - Buy Xanax Off The Internet

Buying Xanax Online LegalEl proper dissabte, dia 12 d’octubre, el programa Directes, de la mà del nostre col·laborador JOSEP Mª CORBALAN ens portarà al HYDE PARK de LONDON, on els RED HOT CHILI PEPPERS van tocar durant tres nits, el mes de juny del 2.004, davant d’un total de més de 250.000.-  persones, i enregistrant-ne el seu primer disc en viu, després de 20 anys ja de carrera i 8 discos d’estudi.

Sorprèn que un grup del nivell dels RHCP tardés tant en treure un disc en viu, però encara sorprèn més que quan ho van fer aquest no fos un recull de grans èxits, sinó que la major part del disc es centra en els seus dos discos en estudi més recents en aquell moment, Californication i By The Way, i els seus primers treballs tinguessin representació gairebé testimonial, però en qualsevol cas LIVE IN HYDE PARK dona una bona idea de la força i qualitat dels RHCP sobre un escenari i de la comunió absoluta que aconsegueixen amb els seus seguidors.

Scar Tissue, Californication, Under The Bridge o Can’t Stop són algunes de les peces que sonaran dissabte, en mig també d’alguna sorpresa en forma de versió d’altres grups, i també d’algun tema no publicat mai anteriorment en estudi i que per tant només podem gaudir en aquest treball en viu que no hauria de faltar a la vostra discografia, i si en teniu algun dubte, us esperem aquest dissabte a les 5 de la tarda per que ho comproveu personalment.

I el diumenge dia 13, a les 4 de la tarda, repetim el Directes que l’Àngel Serrat va dedicar la primavera passada als TIJUANA IN BLUE, a través de l’àlbum Antes de perder el riego.

.