Alprazolam Cheap, Xanax Mexico Online

Buying Xanax Online LegalAquest dissabte, dia 19 d’octubre, les 5 de la tarda, el Directes ens arriba de la mà d’en Ton Torné i té com a protagonistes a dos gegants del rock, Eric Clapton i Steve Winwood. Ell mateix ens en fa cinc cèntims:

Aquesta vegada tenim al Directes un concert de retrobament de dues figures de la música rock actius des dels anys 60 però que només van fer un únic disc junts: el que portava el nom del grup BLIND FAITH l’any 1970. Eric Clapton acabava de deixar Cream i Steve Winwood feia un recés a Traffic. Dos grups imprescindibles d’aquell tombant de dècada.

Amb motiu del 40è. aniversari d’aquesta efemèride van fer una gira que els portaria, entre d’altres llocs del món, al Madison Square Garden de Nova York durant tres nits de febrer de 2008.  Aquest disc n’és testimoni i, a part de temes de Blind Faith, podem escoltar-ne de Traffic, de l’Eric en solitari i amb Derek and The Dominos, de Jimi Hendrix, de J.J. Cale i d’estandards de blues. Entre els músics que els acompanyen destaquem el teclista Chris Stainton.

Un luxe. Bon profit!!!

I el diumenge dia 20, a les 4 de la tarda, repetim el Directes que la Lili Guerrero i l’Aleix Cortes van dedicar la primavera passada als Portishead, a través de l’àlbum Roseland NYC Live.

.