Xanax Bars Online, Overnight Xanax Online

Buying Xanax Online LegalAquest dissabte, dia 2 de novembre, a les 5 de la tarda, i de la mà d’en Josep Cuèllar, el Directes ens convida a descobrir la música en viu de MORRISSEY, a través de l’àlbum Live at Earls Court, publicat l’any 2005.

Després de la seva exitosa i profitosa etapa al capdavant dels referencials The Smiths, el seu cantant i líder carismàtic, Steven Patrick Morrissey, inicia l’any 1988 una no menys interessant carrera en solitari que ja compta amb 9 àlbums en estudi, una colla de recopilatoris i dos directes. El que aquest dissabte ocuparà el gruix del programa recull concerts celebrats l’any 2004 al seu país, Gran Bretanya, on bàsicament presenta temes de la seva darrera etapa, magistralment executats per un cantant en plenitud de facultats vocals i amb un absolut domini de l’escena.

En el repertori tampoc no hi podien faltar alguns temes de la seva època daurada amb The Smiths, com l’inoblidable “There is a light that never goes out”, i fins i tot alguna versió força sorprenent. El recorregut es completarà amb alguns temes del seu primer directe, del 1993, i amb una gravació molt més recent feta a Varsòvia.

.