Online Doctor Consultation Prescription Xanax, Cheap Xanax Bars For Sale

Aquest dissabte, dia 9 de novembre, a les 5 de la tarda, arriba una nova edicióBuying Alprazolam Online Cheap del Directes, que en aquesta ocasió va a càrrec de la Júlia de Balle i té com a protagonistes a LOW. Ella mateixa ens els presenta:

Alan Sparhawk i Mimi Parker són un matrimoni poc convencional. Mormons de fe i músics de professió, volten el món sota el nom de Low, apropant la seva música minimalista però contundent al teixit de fans devots que els coneixen. Des de la seva Duluth (Minnesota) natal, als Estats Units, captiven, juntament amb l’actual baixista Steve Garrington, gràcies a uns acords simples, un ritme slow i, sobretot, per la màgica combinació de les seves veus.

Repassarem el directe “One More Reason to Forget” editat el 1998 i enregistrat a una església de Louisville, Kentucky, sense privar-nos de posar també algun altre tema en directe que no ha estat editat oficialment en aquest format.

I el diumenge dia 10, a les 4 de la tarda, repetim el Directes que l’Àlex Vilar va dedicar la primavera passada a The Skatalites, a través de l’àlbum At Lokerse Feesten.

.