Online Dr Xanax, Can You Buy Xanax At Walgreens

Buying Alprazolam Online CheapAquest dissabte 16 de novembre de 2013 a les 5 de la tarda, Jimi Hendrix i la seva banda The Jimi Hendrix Experience (formada a part de pel mateix Jimi Hendrix a la guitarra, pel guitarrista Noel Redding que tocava el baix i el bateria Mitch Mitchell) seran els convidats al programa Directes de la mà d’en Xevi Baca.

Jimi Hendrix és per molts experts el millor i més influent guitarrista elèctric de tots els temps malgrat la seva desaparició el 18 de setembre de 1970 a l’edat de 27 anys. A més probablement és el músic que més discos ha publicat després de la seva mort.  Un exemple és el protagonista del Directes, un àlbum que conté 4 o 5 discos segons l’edició de material enregistrat al Winterland Ballroom de San Francisco, California entre el 10 i el 12 d’octubre de 1968. Àlbum però, que es publicava al setembre del 2011 sota el nom de “Winterland”.

Un repàs a alguns dels temes mítics de Hendrix juntament amb altre de aliens però que igualment comptaven amb el segell inconfusible de la seva guitarra i la seva veu. “Sunshine of Your Love” escrit pels Cream , “Killing Floor” de Howlin’ Wolf amb la que normalment obrien els seus concerts o “Wild Thing” de The Troggs serà alguns dels temes que podreu escoltar. No us el perdeu si voleu descobrir algunes perles interessants del millor guitarrista de tots els temps.

I el diumenge dia 17, a les 4 de la tarda, repetim el Directes que l’Àngel Serrat va dedicar la primavera passada a Toto, a través de l’àlbum Live in Amsterdam.

.