Xanax From Mexico Online, Xanax Online Cheap

Buying Alprazolam Online CheapAquesta setmana el Directes anirà de hip hop: els protagonistes de la setmana seran Public Enemy.

Àlex Vilar ens presentarà aquest grup, format el 1982 a la Universitat Adelphi de New York. Amb una colla d’anys de carrera a l’esquena, havent fet varies gires mundials i uns quants discos a les estanteries, aquest grup va revolucionar el món de la música, i especialment el del hip hop, per unes lletres combatives, missatges d’orgull, autodefensa i afirmació cultural a la comunitat afroamericana i un estil molt propi. Com a reconeixement, aquest 2013 han entrat al Rock and Roll Hall of Fame, convertint-se amb la quarta banda de hip hop en formar-ne part.

El directe que escoltarem és el que es troba a l’album “Fight the power – Greatest hits”, gravat durant la gira del disc “Revolverution” (2002), i que va veure la llum el 2006.

En aquest treball es troben tots els seus èxits fins al moment, com per exemple “Fight the power”, “Bring the noise” o “Don’t believe the hype”.

Així que ja ho sabeu, aquest dissabte, 23 de novembre a les 5 de la tarda, a Ràdio90, la ràdio lliure i cultural de la Garrotxa.

I el diumenge dia 24, a les 4 de la tarda, repetim el Directes que en Javi Garrigós va dedicar la primavera passada a Steel Panther, a través de l’àlbum British Invasion.

.