Can You Buy Xanax Over The Counter In India, Can I Buy Xanax In Mexico

Buying Alprazolam Online CheapCom en anteriors ocasions, aquest diumenge, dia 8 de desembre, el Technopolis de Ràdio 90 s’allarga dues hores més per oferir-vos un homenatge especial a una formació mítica i seminal del synthpop dels 80: YAZOO, tot recordant que enguany s’han complert 30 anys de la seva desaparició. L’hem anomenat La nit de Yazoo.

Amb tan sols dos àlbums d’estudi publicats i una curta trajectòria musical, el duet britànic format per Vince Clarke i Alison Moyet s’ha convertit en un referent dins el món del synthpop, amb una influència que arriba fins avui dia, i que abraça a nombroses formacions actuals que es reconeixen deutores de l’obra d’aquells dos gegants de la música. Un recordatori, per tant, més que justificat. Però, en què consistirà?

A la primera hora (l’habitual del programa, de 8 a 9 del vespre) repassarem aquests dos àlbums clàssics que, 30 anys després, es mantenen tan frescos i captivadors com el primer dia, amb un seguit de temes inoblidables que han marcat la història del synthpop. La segona hora (21-22h.) la dedicarem a repassar versions i remescles fetes per altres artistes sobre temes seus; i en la tercera i darrera (22-23h.) tindrem bàsicament música en directe a càrrec dels propis Yazoo, així com també una petita sorpresa al principi.

Trobareu tota la informació en el blog del Buy Alprazolam Mexico.

.