Argentina Xanax Online, Online Xanax Uk

Buying Xanax Online LegalAls dos propers programes del nostre Directes de cada dissabte, el nostre col·laborador Josep Mª Corbalan ens portarà de viatge cap a Suècia per viure el concert commemoratiu del 30è aniversari del grup Europe, celebrat el passat 7 de juny i llençat com a doble CD, i també en format DVD i Blue Ray, només fa un parell de mesos, amb el nom de “Europe – Live At Sweden Rock – 30th Anniversary Show”

En aquest disc, els Europe fan un repàs a tota la seva discografia, interpretant temes de tots i cadascun dels seus 9 discos en estudi, des de el primer, amb el mateix nom del grup, llençat el 1983, fins el darrer, el fantàstic Bag Of Bones, del 2012.

Evidentment, no faltaran els temes més comercials com Rock The Night, Carrie i el seu tema més conegut, The Final Countdown, però qui es pensi que tot el repertori dels suecs es limita a aquests hit singles que hem escoltat mil vegades a la ràdio, cal que no es perdi aquest doble Directes per que hi descobrirà uns Europe que també saben deixar de banda la comercialitat per interpretar autèntiques bombes del rock més directe i cru, hard metal amb majúscules, i de ben segur que, si no heu seguit la carrera del grup, us sorprendran cançons brutals com Riches To Rags, Scream Of Anger, No Stone Unturned, Girl From Lebanon o Always The Pretenders, molt diferents dels altres temes comentats.

Espero que gaudiu d’aquest doble programa, i que redescobriu un grup que sovint ha estat injustament oblidat pels fans del rock, ja ho sabeu, dissabtes 14 i 21 de desembre a la 5 de la tarda, aquí, a la vostra ràdio, Ràdio 90.

I el diumenge dia 15, a les 4 de la tarda, repetim el Directes que en Xevi Barris i l’Àngel Serrat van dedicar la primavera passada a Rammstein, a través de l’àlbum Völkerball.

.