Buy Real Alprazolam - Mail Order Xanax Canada

Buying Xanax Online LegalArriba un nou Directes a Ràdio90.

En aquesta ocasió gaudirem del grup de ska britànic The Specials, una de les bandes més importants que ha donat aquest gènere, juntament amb Madness.

Nascuda el 1977 a Coventry, al centre de la Gran Bretanya, ciutat molt pròxima a Birmingham, van començar tocant ska, punk i pop, estils que finalment van fusionar.

Així va néixer el 2 Tone, referint-se a una segona onada de grup amb sons d’arrels jamaicanes evolucionats del que era el Ska original que es feia a l’illa durant els anys anteriors.

De la mà d’Alex Vilar escoltarem alguns temes del doble disc en directe “More or less. .. The Specials live” que van treure el 2012. Una selecció dels seus major èxits enregistrats durant la gira mundial que van fer el 2011, després de la reformació del grup amb gairebé tots els components originals.

Així que si voleu passar una hora escoltant bons temes de Ska, ja ho sabeu, dissabte, 11 de gener de 2014, a les 5 de la tarda, The Specials al Directes de Ràdio90, la ràdio lliure i cultural de la Garrotxa.

I el diumenge dia 12, a les 4 de la tarda, repetim el Directes que en Josep Mª Corbalan va dedicar la tardor del 2011 a Queen, a través de l’àlbum Live Killers.

.