Xanax Order Uk, Buy Alprazolam Online India

Buying Alprazolam Online CheapAquest dissabte 11 de gener continuen les novetats musicals a Endavant les atxes!

De la mà de Jaume Pla ànima de Mazoni ens arriba la primera gran novetat del panorama musical de casa nostra. Aquesta setmana hem conegut el primer avançament del seu nou disc Sacrifiqueu la princesa (Bankrobber, 2014). La cançó La promesa ens mostra un canvi electrònic d’aquesta formació de La Bisbal de l’Empordà.

Un 2014 que ens esperen altres novetats com el més nou d’Anna Roig i l’ombre de Ton Chien, Brams, Els Amics de les Arts o el retorn després de tres anys de silenci discogràfic dels valencians La Gossa Sorda.

Com sempre a les 12 del migdia tindreu una hora amb el millor del territori o bé pel podcast a la web de la ràdio.

.