Order Xanax Pills, Xanax Online Sverige

Buying Alprazolam Online CheapAquest proper dissabte, dia 25 de gener, a partir de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la mítica banda de hard rock AC/DC, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Formats a Austràlia a l’any 1973 pels germans Malcom i Angus Young, podem afirmar que són una de les bandes de rock més grans de tots els temps, ja sigui durant la seva primera època, amb Bon Scott a la veu culminada amb la gravació del immortal disc “Highway to Hell, fins a dia d’avui, començant aquest any amb una gira mundial per commemorar els seus 40 anys d’existència.

El disc protagonista d’aquesta setmana, Live at River Plate, va ser enregistrar durant la gira Black Ice World Tour, al llarg de 3 concerts que van oferir al Estadio Monumental de Buenos Aires al desembre del 2009. Editat també en format DVD, la banda demostra un estat de forma envejable amb un Brian Johnson en plena forma i un Angus Young demostrant com s’ha de “rockejar”.

Així doncs, un directe ple d’autèntics himnes del rock com “Back in Black” o “Hells Bells” entre d’altres, amb una banda única i sens dubte, gran referent dintre del hard rock…..Oh Yeah !!!!!

I el diumenge dia 26, a les 4 de la tarda, repetim el Directes que en Ton Torné va dedicar la tardor del 2010 als Rolling Stones, a través de l’àlbum Get Yer Ya-Ya’s Out!

.