Liquid Alprazolam Online, Buy Xanax In Mexico

Buying Alprazolam Online CheapEl proper dissabte, dia 8 de febrer, a les 5 de la tarda, el nostre col·laborador Josep Mª Corbalán ens portarà al Directes un altre dels seus grups de culte, els britànics The Mission, que el passat 2011 van celebrar els seu 25è aniversari, amb una gira en la qual es tornaven a reunir tres dels quatre membres originals, després de gairebé 16 o 17 durant els quals només Wayne Hussey havia mantingut viva la banda.

Aquesta gira de retorn va donar com a fruit una capsa amb dos DVD, corresponents a sengles concerts a Colònia i Hamburg, i un CD, amb el concert complet celebrat al 02 Brixton Arena de Londres, i en el qual es van centrar gairebé per complet en els seus quatre primers treballs, que van des del God’s Own Medicine del 1986, fins el Carved in Sand del 1990, passant per The First Chapter i l’imprescindible Children.

Durant una hora repassarem els principals moments del concert, amb perles com Tower Of Strenght, Butterfly On A Wheel, Wasteland, Severina, Sacrilege, Hands Across The Ocean, i per descomptat, com no pot faltar a cap concert d’aquest grup, la fantàstica versió que fan sempre del Like A Hurricane de Neil Young.

Si ja sou fans d’aquest grup, és un bon moment per tornar a escoltar-los en viu amb Hussey, Hinkler y Adams en plena forma, després de molts anys separats, i si no els coneixeu no cal dir que també és un bon dia per descobrir un grup que forma  part dels imprescindibles a la nostra discografia.

I el diumenge dia 9, a les 4 de la tarda, repetim el Directes que en David Ràfols va dedicar precisament a Neil Young l’hivern del 2011, a través de l’àlbum Weld.

.