Xanax Apteka Online, Xanax Online Sweden

Buying Alprazolam Online CheapAquest dissabte, dia 22 de febrer, a les 5 de la tarda, i de la mà de la Lili Guerrero, arriba una nova edició del Directes, en aquesta ocasió protagonitzat per Sanjosex. Ella mateixa ens els presenta:

Sanjosex és una banda musical de l’Empordà, liderat pel bisbalenc Carles Sanjosex.

Música agradable i lletres que abracen sentiments, Sanjosex és sens dubte una banda per escoltar.

Després de dos anys de gira, van aturar màquines durant tres nits de gener a la sala Luz de Gas. Aquells concerts es van enregistrar i ara recollint el millor de les tres actuacions donen lloc al primer disc en directe del grup empordanès.

“La viu-viu” Sanjosex en concert!!

I el diumenge dia 23, a les 4 de la tarda, repetim el Directes que en Josep Mª Corbalán va dedicar a Pink Floyd l’hivern del 2011, recollint la gira The Division Bell Tour.

.