Xanax Buy Cheap, Can I Buy Xanax From Canada

Buying Alprazolam Online CheapAquest proper dissabte, dia 22 de març , a partir de les 5 de la tarda, i de la mà de l’Àngel Serrat, la banda britànica The Clash serà la protagonista del primer Directes de la temporada de primavera. Ell mateix ens en fa cinc cèntims:

Aquesta setmana a Directes recordarem els The Clash amb l’àlbum en directe “From here to eternity live” editat el 1999, editat 13 anys més tard de la seva dissolució i que abarca els anys més punters de la banda de punk rock britànica, el període de 1978 a 1982, a través de diverses gravacions en directe a cavall entre Londres, Nova York i Boston.

Un bon treball per entendre com és que The Clash amb tota la càrrega de denúncia i compromís en les seves lletres, fou una de les bandes més seguides a principis dels 80 ja dins els circuits comercials.

I el diumenge dia 23, a les 4 de la tarda, repetim el Directes que en Javi Garrigós i en Xevi Baca van dedicar als Ramones la primavera del 2011, a través de l’àlbum Loco Live.

.