Get Online Xanax Prescription, Xanax Bars Buy Online

Dos Directes molt potents els que recuperem aquest últim cap de setmana del mes de juliol:

El dissabte, dia 26, a les 5 de la tarda, l’Àngel Serrat ens convida a escoltar Barricada, una banda que ens ha deixat fa ben poc després de 31 anys damunt els escenaris i 25 treballs editats, essent una de les formacions que més ha marcat el rock dur cantant en castellà. L’àlbum escollit, Latidos, es va gravar jugant a casa, un 16 de desembre de 1995, al pavelló Anaitasuna d’Iruña.

I el diumenge, dia 27, a les 4 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, ens arriba la banda de Thrash Metal Overkill, considerada una de les pioneres d’aquest estil, i que, tot i que no han arribat al status de bandes contemporànies com Slayer o Anthrax, són tota una institució dins del gènere. El disc protagonista, Wrecking Your Neck, va ser enregistrar en motiu del desè aniversari de la banda a l’any 1995 a Cleveland, recollint l’època i els temes més populars del quintet.

.