Non Prescription Xanax Online, Order Alprazolam From India

Aquest cap de setmana recuperem dos Directes més dels que ja s’havien emès l’hivern passat:

El dissabte, dia 9 d’agost, a les 5 de la tarda, i de la mà d’en Josep Cuèllar, el protagonista serà Elliott Murphy, un músic força desconegut del gran públic però amb una carrera que acumula 40 anys d’experiència i més de 30 àlbums publicats, havent trepitjat els escenaris de mig món amb la seva música que combina el millor de dos gegants com són Bob Dylan i Bruce Springsteen. D’aquest artista polifacètic i multiinstrumentista, n’escoltarem dos treballs en directe que recullen les diferents etapes de la seva llarga trajectòria.

I el diumenge, dia 10, a les 4 de la tarda, en Francesc Xavier Medina ens proposa de recuperar els Dusminguet, amb el concert que aquest grup de la Garriga va fer a Sant Joan de Vilatorrada el 13 de desembre del 2002, i en el qual ens ofereixen la seva proposta musical, que és una  barreja de rumba, cúmbies, rock, tex-mex, merengue… tot en perfecte sintonia que en directe explotava cap a una nova direcció sota l’acordió de Joan Garriga. Si us agrada la bona música feta a casa nostra amb aires del món no us podeu perdre aquest Directes amb Dusminguet.

.