Buy Cheap Xanax Overnight Shipping Online - Xanax Online Reviews 2013

Buying Xanax Online LegalEncara que la programació de tardor de Ràdio 90 no comença fins al dia 20 de setembre, alguns programes ja es van incorporant paulatinament a la graella, un cop acabades les vacances d’estiu.

El primer en fer-ho és Mossegalapoma, el divulgatiu de noves tecnologies, que s’emet els diumenges a les 3 de la tarda. El programa, enregistrat a la Universitat Politècnica de Catalunya, arriba ja a la vuitena temporada (tercera a les ones de Ràdio 90), i com sempre se centra en temes d’actualitat tecnològica, ciència, gadgets, videojocs i molts altres. En cada edició sol haver-hi un o dos convidats per parlar sobre temàtiques diverses, en el del proper diumenge en concret els convidats seran els membres del programa de ràdio sobre Història “A les portes de Troia”.

Un programa, doncs, ja ben consolidat a la nostra graella, i que s’inscriu dins la voluntat de l’emissora de donar veu a iniciatives que promouen la divulgació de la cultura, la ciència i la tecnologia.

.