El SÓNAR a Ràdio 90

En aquesta nova etapa que hem encetat, Ràdio 90 s’obre també a noves propostes, amplia horitzons. Ara, per primera vegada a La Garrotxa, es podrà escoltar el festival Sónar del 2010, Festival de Música Avançada i Multimèdia, un dels més acreditats a nivell mundial en el camp de l’electrònica i amb un cartell impressionant.

Gràcies a un acord de col•laboració amb l’emissora ScannerFM, Ràdio Oficial del Festival Sonar, Ràdio 90 retransmetrà el dijous de les 12:00h fins a les  22:00h, divendres de 12:00 a les 7:00h i el dissabte de les 20:00  fins a les 7:00 del matí del diumenge,  aquest esdeveniment.

El Sónar és un  festival que arriba a la seva dissetena edició en un estat de forma esplèndid: noms mítics com Roxy Music, figures ja consagrades dins el panorama electrònic actual com The Chemical Brothers, clàssics habituals en el cartell com Matthew Herbert, d’altres destacats com LCD Soundsystem, Delorean, Plastikman. Air, Hot Chip, 2manydj’s, Jonsi o The Pinkertons, i noves propostes per descobrir, s’aplegaran durant tres dies per oferir un espectacle musical i lúdico-festiu del qual, per primer cop, també en podran gaudir els oients de la nostra comarca.

No ho oblideu els amants de la millor música electrònica: aquesta setmana el Sónar arriba a casa nostra a través dels 101.4 de la FM (i també per internet, a través d’aquesta mateixa pàgina web). Consulta la programació del SÓNAR

.