Can You Order Xanax Online Legally, Order Xanax Online From Mexico

Buying Xanax Online LegalAquest proper dissabte, dia 11 d’octubre , a partir de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la banda de Heavy/ Hard rock Dokken, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Formats a Los Angeles a finals de la dècada dels 70, van gaudir de molta popularitat durant la següent dècada conjuntament amb altres bandes com Motley Crüe, Ratt o Wasp ja que era l’època daurada de les formacions Glam Metal, i per descomptat gràcies a la combinació de la veu característica de Don Dokken i la magistral guitarra de George Linch.

El disc protagonista d’aquesta setmana, “Live from the Sun”, va ser enregistrat al any 1999 durant la presentació de “Erase the Slate”, treball on no figura el guitarrista original, George Linch, sinó un altre virtuós de les sis cordes com és Reb Beach.

Així doncs, un concert d’una banda amb cançons d’intensos riffs com “Kiss of Death” o amb megasingles com “Into the Fire”…..Oh Yeah !!!!!

I el diumenge, dia 12, a les 4 de la tarda, repetim el Directes que els companys del Patxoka Sound van dedicar la primavera passada a Ben Howard, a través d’un concert fet al Casino de París el desembre del 2012.

.