Buying Xanax Bars - Buying Alprazolam Online Cheap

Buying Alprazolam Online CheapAquest dissabte 18 d’octubre (15h.) torna el Carol’s Coffee Chat, un programa de Patxoka Sound de la mà de la nostra tertuliana Carol, dels Estats Units: una hora de converses en anglès.

Aquest mes d’octubre tenim les nostres seccions habituals, però no tenim cap entrevista! A la secció de ABC (gramàtica) parlem sobre les formes verbals de l’anglès, sobre la pronunciació correcte i les diferències entre make/do.

Després ve la nostra secció dels malentesos, el MISUNDERSTOOD, on parlem sobre diferències entre series/serious, move/translate i mind/matter. Per acabar, la secció KNOW ABOUT, on parlem de temes relacionats amb el món anglosaxó: aquest mes tenim el Halloween amb la tradició de fer les carbasses o “jack-o-lantern pumpkins” i l’Oktoberfest, el festival alemany de la cervesa.

Esperem que us agradin aquestes propostes, i que, com sempre, apreneu anglès amb nosaltres!!!

.