Xanax Order Canada, Xanax Buy Online India

Buying Xanax Online LegalAquest dissabte 25 d’octubre, ens arriba el directe dels francesos Mano Negra amb el seu In the hell of Patchinko.

Gravat el 2 de novembre de 1991 a la ciutat japonesa de Kawasaki i publicat un any més tard per Virgin, és l’únic disc oficial d’aquest magnífic grup.

Nascuts al 1987 ràpidament van sorprendre amb el seu primer disc el Patchanka. Un títol que va definir el seu estil inconfusible i de veritable performance als directes on el grup es creixia com pocs ho saben fer i entrar en perfecte comunió amb el públic. Comandats per Manu Chao van treure 5 discos fins que al 1995 van decidir separar-se.

In the hell of patchinko pren el nom del popular joc japonès similar a un pintball amb vídeo i que de ben segur haureu vist en alguna pel·lícula.

Energia en estat pur és el que viurem dissabte a partir de les 5 de la tarda de la mà de Mano Negra i presentat per Francesc Xavier Medina.

I el diumenge, dia 26, a les 4 de la tarda, repetim el Directes que en Josep Cuèllar va dedicar la primavera passada als dos últims àlbums oficials en directe que ha publicat Neil Young, Year of the horse i Road Rock Vol.1: Friends & Relatives.

.