Buy Xanax Powder Online - I Want To Order Xanax Online

Buying Xanax Online Legal

Portada del primer disc de The Winery Dogs, no del directe que presentem

Aquest proper dissabte, dia 13 de desembre , a partir  de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la banda de Hard Rock The Winery Dogs, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Aquest supergrup, format al 2012,  reuneix tres monstres del rock com són, Mike Portnoy a la bateria (ex- Dream Theater), Billy Sheehan al baix (Mr. Big) i el talentós Richie Kotzen a la guitarra i veu. La seva música, està molt influenciada per el rock clàssic com Led Zeppelin o Jimi Hendrix, però alhora posada al dia tant en so com en execució per aquests tres grans instrumentistes.

El disc protagonista d’aquesta setmana, “Unleashed in Japan”, presenta gairebé tots els temes del seu disc de debut a més d’algun tema de la carrera en solitari de Mr. Kotzen, que aporta una gran veu amb tocs Soul/ blues.

Així doncs, una autèntica mostra de com fer bona música amb molta tècnica, però sense oblidar el “feeling” i les bones cançons …..Oh Yeah !!!!!

I el diumenge, dia 14, a les 4 de la tarda, repetim el Directes que en Josep Mª Corbalán va dedicar la primavera passada a Iron Maiden, a través del seu treball Maiden England, de 1989.

.