Can I Buy Generic Xanax Online, Order Xanax 2Mg Online

Buying Alprazolam Online CheapAquest dissabte, dia 7 de febrer, a les 5 de la tarda, i de la mà de la Júlia de Balle, arriba una nova edició del Directes, que en aquesta ocasió té com a protagonista a Mount Eerie. Ella mateixa ens en fa cinc cèntims:

Mount Eerie és el pseudònim sota el qual el cantautor nord americà Phil Elverum escriu, composa i toca la seva música. Centrat inicialment en un projecte previ que es deia The Microphones, el 2004 publica un àlbum anomenat Mount Eeri que obre les portes al nou projecte i les tanca per a The Microphones.

Habituat a col·laborar amb diversos músics de la seva natal Anacortes (Washington) tant a l’estudi com sobre els escenaris, el directe que avui repassarem és quelcom diferent: cru i minimalista, va ser gravat a Copenhague per un Elverum mig malalt davant d’un exclusiu públic danès. Acompanyat únicament per la seva guitarra, el cantautor se’ns mostra sensible, sense additius, i també molt hàbil per a l’humor. És per alguns dels moments que és capaç de crear durant aquest concert que val la pena no deixar de conèixer els músics fora d’estudi, sense trampes ni guarnicions, i lliurar-nos a les màgiques sensacions que tant sols una veu i una guitarra ens poden generar.

.