Buy Xanax Uk Forum, Buy Alprazolam From China

Buying Xanax Online LegalAquest dissabte, dia 11 d’abril, a les 5 de la tarda, i de la mà de l’Àngel Serrat, arriba una nova edició del Directes, dedicat en aquesta ocasió a Reincidentes. Ell mateix ens en fa cinc cèntims:

Aquesta setmana a Directes ens visiten els sevillans Reincidentes, amb el seu treball Algazara, un directe gravat durant la gira “Todo el poder a los Soviets!” l’any 1998. Aquest treball està gravat just en el moment en el qual Reincidentes passaren del circuit de sales alternatives a ser un grup de festivals d’arreu de la península i a fer gires per Llatinoamèrica.

Lletres compromeses i música punk  és el que podreu trobar en qualsevol dels 16 treballs d’estudi que porten editats fins a l’actualitat. Música en estat cru, sense floritures, ni metàfores en les lletres per evitar dir les coses pel seu nom.

.