Alprazolam Paypal, Cheap Xanax Pills

Aquest dissabte, dia 25 d’abril de 2015, a les 5 de la tarda, arriba una nova edició del Directes de la ma d’en Xevi Baca. En aquesta ocasió amb un material que no ha estat editat mai, d’una banda que no te cap disc enregistrat en directe, System of a Down:

El programa recordarà l’actuació feta per la banda nord americana d’ascendència armènia al festival Rock ‘n’ Heim 2013. Un festival que se celebra al famós circuit alemany de Hockenheim i que en aquell any va comptar amb l’assistència de 40.000 espectadors.

System of a Down és un dels grups del anomenat nu-metal. La banda està formada per Serj Tankian (compositor, veu, teclat y ocasionalment guitarra), Daron Malakian (compositor, guitarra y veu), Shavarsh Odadjian (baix y corus) y John Dolmayan (bateria). Només cinc discos editats però tots ells de gran qualitat els han portat a ser una banda referent. El 2006 varen decidir fer un llarg descans fins al 2011. Des de llavors han fet diferents concerts i els seus fans esperen un nou disc que no acaba d’arribar tot i que ja tenen algunes noves cançons.

.