Order Xanax Bars Online Cheap, Order Xanax Pills

Buying Alprazolam Online CheapAquest dissabte, dia 2 de maig, a les 5 de la tarda, el Directes ens apropa a la banda britànica Broadcast, de la mà de la Júlia de Balle. Ella mateixa ens ho comenta:

Trish Keenan va ser la vocalista de la banda britànica d’art-pop electrònic Broadcast, que va estar en actiu des de la seva fundació el 1995, fins a la lamentable mort de la primera l’any 2011. Originaris de Birmingham, la banda no va editar cap àlbum en directe però sí va realitzar un concert a Radio Paris, anomenat The Black Session, tot just dos mesos després d’haver publicat el seu LP debut que portava per nom The noise made by people (2000).

En aquest Directes gaudirem de The Black Session, una petita joia i l’oportunitat perduda d’escoltar Broadcast en directe, en la mateixa formació que va gravar el primer àlbum, i assaborir el seu peculiar so electrònic, de tints obscurs i distorsions que li donen un caire futurista. Tot això combinat amb la màgica veu de Keenan, influenciada sobretot per vocalistes dels anys 60, i que ens convida a descobrir noves maneres de fer i escoltar la música.

.