Buy Generic Xanax Online - Cheapest 2Mg Xanax

Buying Alprazolam Online CheapEl programa de cinema, còmic i sèries de televisió de Ràdio 90, Ningú no és perfecte, emet demà dissabte un programa especial enregistrat en directe al Museu del Cinema de Girona i dedicat als Vengadores.

Donat que la seva durada és també especial, aproximadament 90 minuts, l’emetrem en dues parts, encara que de forma continuada: la primera, a l’hora habitual, dissabte dia 9 a les 13h.; la segona, immediatament després, a partir de les 14h. Per aquest motiu no hi haurà el programa Kosmos.

Els responsables del Ningú no és perfecte recorden a l’audiència que, pel fet d’haver-se enregistrat en un lloc públic i no en un estudi de gravació, el so del programa potser no tingui el grau de qualitat habitual, però nosaltres ens permetem de recomanar-lo vivament, sobretot als amants del cinema de superherois.

.