Xanax Australia Buy, Can You Buy Xanax Over The Counter Uk

Cheapest Xanax PricesAquest dissabte 23 de maig, a les 5 de la tarda, en mig de la jornada de reflexió a Ràdio 90 i de la mà de Francesc Xavier Medina escoltarem l’enregistrament que es va fer en l’homenatge a Lluís Maria Xirinacs.

Editat per Picap hi trobem el concert-homenatge que la Fundació Xirinacs va fer el 13 d’octubre del 2008 al Palau de la Música de Barcelona. Publicat en el format de Cd+Dvd, trobem al Dvd íntegrament tot l’espectacle amb les actuacions musicals i les nombroses intervencions de personalitats de la societat civil catalana.

Al Cd hi ha les actuacions de Refugi, Obrint Pas, Companyia Elèctrica Dharma, Feliu Ventura, Aramateix, Dolçainers i la Coral Sant Jordi.

Lluís Maria Xirinacs, filòsof, sacerdot, polític pacifista, home de llarga trajectòria en la defensa de les llibertats individuals i col·lectives del nostre país. Va morir un 6 d’agost en un paratge prop d’Ogassa en un acte de sobirania pròpia. Aquesta tràgica defunció va treure de l’oblit el seu llegat i la seva figura de lluita política, fou àmpliament homenatjat i reivindicat per l’esquerra independentista.

.