Alprazolam Purchase Online, Buy Alprazolam Powder China

Buying Xanax Online LegalAquest dissabte, dia 12 de desembre, a les 5 de la tarda, us oferim una nova edició del Directes, en aquesta ocasió de la mà de la Lili Guerrero (Lilikorka) i dedicat a Fink. Ella mateixa ens el presenta:

Tenim en primícia un directe del cantautor, guitarrista, productor i dj Fink, una descoberta essencial de música introspectiva que va més enllà del llenguatge emocional, ja que és un músic internacional que canta amb anglès, però tan és si no l’entens, la seva música comunica molt bé els sentiments i sensacions més delicades. Música d’endins a en fora, i de fora endins.

Nascut a Cornwall, Anglaterra, però criat al bressol del Trip-hop, la terra promesa, Bristol. En Fink des de l’any 1993 no ha parat de parir àlbums cada vegada més madurs i profunds.

El poden etiquetar de música antifolk, indie, dub, blues, trip-hop… però la veritat tots aquets estils es queden curts per descriure l’intens viatge que es escoltar la seva música. Per a tots i totes vosaltres, un concertàs Open Air a Sant Gallen d’en Fink i la seva banda del 2015.

Lilikorka us desitja bones festes i que la música us acompanyi!!!!!

.